Wat leuk dat u benieuwd bent naar onze Sparkle Baby Spa!

Sparkle Baby Spa is een ware weldaad voor moeder en kind! Uw pasgeborene kan bij ons heerlijk ontspannen in een veilige en rustgevende omgeving. De Baby Spa is exclusief voor baby’s vanaf 10 dagen tot 6 maanden oud. Wij nemen alle tijd voor u en uw kleintje. Zodat u na afloop heerlijk ontspannen naar huis gaat met een tevreden en blije baby.

Baby floating

Tijdens het floaten drijft uw baby eigenlijk in een soort jacuzzi. De baby krijgt een speciaal zwembandje om zijn nek waardoor uw baby vrij kan bewegen in het water. Het bandje weegt bijna niks en geeft uw baby volledige bewegingsvrijheid. Hierdoor kan uw baby heerlijk zelfstandig ronddobberen in het aangenaam verwarmde en gezuiverde water. De floating sessies zijn geschikt voor baby’s vanaf 10 dagen tot 6 maanden. Daarna hebben baby’s niet meer de rust om zo lang te ‘badderen’ in zo’n klein badje. Er wordt gebruikt gemaakt van gezuiverd water zonder chloor, dus het is ook geschikt voor baby’s met huidproblemen.

Baby spa & wellness

Onze babybaden zijn gevuld met gefilterd water en worden op 34 tot 37 graden Celsius gehouden, vergelijkbaar met de temperatuur van het menselijk lichaam. Hierdoor voelt het net zo vertrouwd als in de buik van de moeder...en kan uw baby heerlijk ontspannen ronddobberen. Tegelijkertijd wordt de fysieke gesteldheid van uw baby bevorderd. Natuurlijk versterkt deze ontspannende ervaring ook de band tussen moeder en kind..en gaat u na afloop ontspannen en met een blije baby naar huis.

Veilig en comfortabel

Onze Sparkle Baby Spa staat volledig in het teken van uw baby. De sessies vinden plaats onder professionele begeleiding in een veilige en hygiënische omgeving in een bad met speciaal gezuiverd water.

De voordelen

- Vergroot de longcapaciteit en zorgt voor betere ademhaling
- Bevorderend voor de spierontwikkeling van uw baby
- Goed voor het slaapritme en kalmeert (onrustige) baby’s
- Gezuiverd en chemicaliënvrij water op de juiste temperatuur (35 – 37 graden)
- Bevordert de zwemreflexen, coördinatie en het zelfbewustzijn
- Positief effect op de spijsvertering en intensiteit van krampjes

Quality time met uw pasgeborene

Naast het heerlijk dobberen in de Sparkle Baby Spa kunnen wij u ook leren hoe u uw baby kunt laten ontspannen via een baby massage. Uw baby een massage geven, is de perfecte manier om uw kind te laten ontspannen en de massage is ook goed voor de spierontwikkeling, de doorbloeding van de huid én het stimuleert de baby’s zintuigen. Daarnaast versterkt het natuurlijk ook nog de band tussen u en uw baby.

Wanneer u onze Sparkle Baby Spa bezoekt bent u verzekerd van een onvergetelijke ervaring en een happy baby!

Maximaal genieten

Voor een optimale beleving is het fijn als u een 15-30 minuten voor aanvang van de spa sessie aanwezig bent. Uw baby kan dan al even wennen en u kunt uw baby vast voeden. Baby’s worden doorgaans erg hongerig van het ronddobberen in de Baby Spa. Voor het maximale plezierige effect adviseren we u om iets eerder te komen en uw baby te voeden, voorafgaand aan de sessie. Dit kunt u in alle rust doen bij Sparkle.

Meer informatie? Bel of mail ons:
06 55471210
info@sparklegroningen.nl

Wilt u direct een afspraak maken?

Plan uzelf in via onze online kalender.

 

 

 

 

 

 

baby spa groningen

baby spa groningen