Oolaboo

Het Nederlandse Merk Oolaboo past in mijn persoonlijke visie, die berust op een totaal benadering die men in Azie al eeuwen toepast.

Volgens een Chinese filososofie is onze huid een netwerk van energiebanen. Ons gelaat is de weerspiegeling van onze gezondheid, in hoe we ons voelen en hoe we zijn. Ik geloof in een positieve mentale houding wat helpt in het dagelijks leven. Echter, in het leven onstaan ook negatieve ervaringen. Het leven is niet altijd even makkelijk. Iedereen heeft een tragedie, maar we hebben wel een keuze.

Oolaboo is het merk wat staat voor de onmiskenbare link tussen innerlijke en uiterlijke schoonheid. Er wordt gewerkt met resutaatgerichte en huidverbeterende producten gecombineerd met prachtige ceremonies vanuit Azie, die het verschil gaan maken in de totaalbeleving. Niets is zo sprekend en uniek dan je gezicht. De behandelingen zijn gebasseerd op de vijf elementen hout, vuur, aarde, metaal, en water.

De huidverbeteringssproducten zijn ontwikkeld in samenwerking met vooraanstaande biochemici, cosmetologen en dermatologen. Alle huidverbeteringsproducten van Oolaboo zijn dermatologisch getest. Veel van de geselecteerde actieve ingrediënten in onze huidverbetering komen van nature ook voor in onze voeding en dat is een bewuste keuze. Veel stoffen worden door de huid opgenomen, dus hoe natuurlijker die stoffen zijn, hoe beter het is. Ondersteuning van binnenuit met de cosmetische supplementen is essentieel, aangezien huidcellen zijn opgebouwd uit voedingsstoffen die via het bloed naar de cellen worden getransporteerd. Dankzij de natuurlijke en bio-actieve ingredienten staat Oolaboo voor huidverbetering van het hoogste niveau.

kleine buttjesstraat groningen