PAMPER ME TRANQUIL TEA CEREMONY
45 minuten, €60

Deze behandeling is gebaseerd op de Japanse thee ceremonie. De sleutelwoorden voor deze unieke ceremonie zijn: ontspanning, voeden, beschermen, beleven. De huid wordt overspoeld met voedende en hydraterende ingrediënten, voor een frisse, gezonde uitstraling. Dankzij de Lomi Lomi massage is deze ceremonie een ultiem ontspanningsmoment.

RELIEVE INTENS FACE CEREMONY
60 minuten, €60

De ceremonie herstelt en kalmeert de gevoelige, couperose/rosacea en weerstand loze huidconditie. De behandeling is zeer voedend en uitermate zacht om de huid zijn eigen kracht terug te geven. De huid zal zijdezacht en gekalmeerd aanvoelen.

PURE CLARIFYING FACE CEREMONY
60 minuten, €76,50

De ceremonie brengt de huid weer in balans. De werkstoffen helpen bij het verbeteren, zuiveren en het in balans brengen van de onzuivere tot vette huidcondities. Tijdens de ceremonie is het doel, de talgproductie te normaliseren en de poriën te verfijnen. Het resultaat is een frisse, egale en fluweelzachte huid.

SHINING BEAUTY AGELESS CEREMONY
60 minuten, €65

De ceremonie is ontwikkeld voor een preventief anti-aging resultaat. We focussen ons hierbij op het optimaal hydrateren, opvullen en het egaliseren van het huidoppervlak. Tevens wordt de collageenvernieuwing gestimuleerd voor een optimale elasticiteit.

TRUFFLE INDULGENCE FACE CEREMONY
75 minuten, €95

De ceremonie verbetert direct de uitstraling, vermindert fijne lijntjes en herstelt het hydratatieniveau van de huid. De samenstelling met witte truffel geeft een anti-verouderende en een rimpel vullende werking. Ook zal de celvernieuwing en de collageen aanmaak flink geactiveerd worden.

SKIN REBIRTH FACE CEREMONY
75 minuten, €105,50

De ceremonie geeft direct een zichtbaar anti-age resultaat op de huid. De producten zijn samengesteld met geavanceerde bioactieve ingrediënten. Zij werken op celniveau van de huid en zijn ontworpen om de specifieke effecten van huidveroudering op semi-medisch niveau tegen te gaan. Teven wordt er een uniek massage toegepast volgens de oude Chinese massagetechniek: Guasha. De Guasha massage geeft opmerkelijke resultaten omdat deze inwerkt op bindweefsel, spieren, bloedvaten en het lymfestelsel.

HANDS & FEET SILKY TOUCH MANICURE
30 minuten, €40

Uw handen worden gereinigd en zijdezacht gemaakt dankzij een heerlijke scrub. We vijlen uw nagels en verzorgen de nagelriemen. Als afsluiting masseren we uw handen met de velvet lotion van OOLABOO.

WALK ON VELVET VOETVERZORGING
45 minuten, €40

Uw voeten worden gereinigd en zijdezacht gemaakt dankzij een heerlijke scrub. We knippen uw nagels en verzorgen de nagelriemen. Als afsluiting masseren we uw voeten met de velvet lotion van OOLABOO.

SHELLAC

Handen of voeten 45 minuten, €25
Handen en voeten 60 minuten, €40
Shellac verwijderen 20 minuten, €15

• Gratis verwijderen bij het zetten van nieuwe Shellac

PERFECT BROWS & LASHES

Wenkbrauwen verven 15 minuten, €12,50
Wimpers verven 20 minuten, €15
Wenkbrauwen en wimpers verven 30 minuten, € 22,50
Wenkbrauwen harsen 15 minuten, €10

PERFECT BROWS & EYES TREATMENT

Harsen, verven en in model tekenen van de wenkbrauwen inclusief een oogmasker voor een stralende blik en oog crème.

BROW TASTIC HENNA BROWS

Harsen en verven van de wenkbrauwen met henna van Brow Tastic. U kunt met deze verf nog langer genieten van perfect gestylde wenkbrauwen!

LASH LIFT
45 minuten, €40

Wimperlifting is een behandeling van de eigen wimpers, zo is het mogelijk om zonder wimperextensions mooie gekrulde wimpers te krijgen! Tijdens deze behandeling liften en verven wij de wimpers wat zorgt voor een natuurlijk resultaat wat 6-8 weken blijft.

FACIAL WAX

Bovenlip 10 minuten, €8,50
Kin 10 minuten, €9,50
Wangen 10 minuten, €10
Bovenlip, Kin, wangen 15 minuten, €22,50

BODY WAX

Onderbenen 20 minuten, €20
Volledige benen 45 minuten, €35
Bikinilijn 15 minuten, €18,50
Bikini string 15 minuten, €22,50
Brazilian 45 minuten, €35
Oksels 15 minuten, €15
Armen t/m elle boog 20 minuten, €17,50
Armen t/m schouder 30 minuten, €25
Borst 20 minuten, €25
Rug 20 minuten, €25

 

 

 

 

kleine buttjesstraat groningen